Ulos toimistosta – Reittiopas uusien tuotteiden tekijöille

kirja
Ulos toimistosta on uuden tuotteen tekijän reittiopas. Se kehottaa unohtamaan tuotekehityskammion ja hakeutumaan asiakkaan maailmaan. Kirja tarjoaa metodin tuotteen tekemiseen markkinamahdollisuudesta kehittämiseen, liiketoimintamallista lanseeraukseen. Ulos toimistosta on täynnä havainnollisia esimerkkejä sekä toimintaohjeita tuotteiden ja palveluiden tekemiseen ja kaupallistamiseen. Kirja auttaa tuotteen tekijää työmatkalla ja työpöydän ääressä.

 

Yrittäjälle, tuotepäällikölle, kehittäjälle ja uuden ajan myyjälle!Ulos toimistosta on tarkoitettu niin aloitteleville yrittäjille kuin vakiintuneessa yrityksessä työskenteleville tuotejohtajille, intrayrittäjille ja liiketoimintavastaaville. Kirja on lajissaan ainutlaatuinen: se kokoaa tunnetuimpien startup-gurujen opit ja höystää ne suomalaisilla esimerkeillä, suomeksi kirjoitettuna. E-kirjana se kulkee aina mukanasi läppärissä, taulutietokoneessa tai vaikka älypuhelimessa.

Menestys tulee oppimisen ja käytännön tekemisen tuloksena

Suomessa on osaavia tuotekehittäjiä, mutta tuotteet epäonnistuvat kaupallisesti aivan liian usein. Miksi? Mielestämme haaste ei ole teknisessä osaamisessa, vaan siinä, että uuden tuotteen tekijät eivät mene rohkeasti asiakkaan luokse hakemaan suoraa palautetta. Ulos toimistosta opastaa lukijaa asiakkaan ymmärtämisessä, markkinamahdollisuuden määrittämisessä, tuotteen kehittämisessä sekä myynnissä ja markkinoinnissa.

Ulos toimistosta on kirja, joka konkreettisesti auttaa viemään tuotekehityshankkeen maaliin asti!Lataa oma painoksesi e-kirjana täältä.