Tuotteistus, kaupallistaminen ja tuotehallinta kuntoon

Tuotteistus, kaupallistaminen ja tuotehallinta

Menestystuotteiden ja -palveluiden kehittäminen on vaikeata. Vielä vaikeampaa on menestystarinoiden toistaminen ja asiakkaiden ilahduttaminen kerrasta toiseen. Se vaatii ymmärrystä asiakkaiden tarpeista, markkinoiden muutoksista, uusista teknologioista ja liiketoimintamalleista, eli toisin sanoen hyvää tuotejohtamista.

Prodman auttaa yrityksiä menestymään joko kehittämään tuotehallintaa tai konsultoimme tuoteprojekteissa.

Toimiva tuotehallintatoiminne yhdistettynä oikeisiin prosesseihin ja työkaluihin takaa tuoteportfolion kilpailukyvyn. Kun osaaminen, työkalut sekä prosessit ovat kohdallaan, niin tuotteista syntyy menestystarinoita.

Prodmanin tuotehallinnan kehittämispalvelut kattavat arvioinnin, työpajat, koulutuksen, mentoroinnin, työkaluvalinnat ja prosessikehityksen. Oli yrityksesi tuotehallinta millä tahansa tasolla, niin autamme nostamaan sen mestarien liigaan.

Tuotteista ei tule menestystarinoita sattumalta, vaan siihen tarvitaan paljon osaamista asiakkaiden ongelmien kartoittamisesta tuotesuunnitteluun sekä tuotemarkkinoinnista elinkaaren hallintaan. Eikä uusien tuotteiden tai versioiden suunnittelua voi aloittaa vasta kun edelliset lopetetaan, vaan eri tuotteiden elinkaaret menevät päällekkäin.

Jos yritykseltänne puuttuu osaamista, aikaa tai resursseja niin Prodmanin kokeneet tuotejohtajat ovat valmiina auttamaan lyhyissä tai pidemmissäkin projekteissa. Mukanamme tuomme paljon kokemusta, työvälineet ja reippaan mielen.

OSAAMINEN JA TYÖTAVAT - VOITTAVA TUOTEHALLINTA - MENESTYSTARINAT.