Prodman ja Contribyte yhteistyöhön

Digitaalisia menestysratkaisuja syntyy, kun kyvykäs kehitys ja strateginen tuotejohtaminen yhdistetään. Ja juuri tästä on kyse kun Prodman ja Contribyte syventävät yhteistyötään. Asiakkaille tarjotaan nyt entistä laajempi työkalupaketti asiakaslähtöiseen ohjelmistokehitykseen. Contribyten ketterien menetelmien, räätälöityjen kehitystyökalujen ja uusien työskentelytapojen osaaminen yhdistettynä Prodmanin tuotejohtamisen oppeihin tarjoavat yritykselle kaiken mitä ohjelmistokehityksessä onnistumiseen tarvitaan.

”Digitaalisuudelle tunnusomaista on, että tuotteet kehittyvät koko ajan. Ei riitä että tehdään projektina sovellus, vaan kehittämisen pitää olla jatkuvaa ja asiakaspalautteeseen perustuvaa. Sen takia tuotejohtamista tarvitaan yhä enemmän myös perinteisissä tuotekehitystaloissa” kertoo Harri Pendolin, Prodmanin toimitusjohtaja.

Aiemman yhteistyön pohjalta yritykset ovat tuotteistaneet Asiakkaan ymmärtämisestä tuottaviin ratkaisuihin koulutusohjelman, joka luo osaamisen, toimintatavat ja työkalut asiakaslähtöiseen ohjelmistokehittämiseen.

”Tuotekehitys on kokonaisuus, jossa koko arvon tuoton putki asiakkaan ymmärtämisestä contribyte-logoheidän tarpeidensa ratkaisuun pitää saada toimimaan. Tähän tarkoitukseen halusimmekin yhdistää voimamme tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempaa pakettia”, lisää Henri Hämäläinen Contribyteltä.

 

Lisätietoja yhteistyöstä ja koulutusohjelmasta antavat Harri Pendolin, Prodman, 040 5820 865 ja Henri Hämäläinen, Contribyte.