Prodman ja Contribyte yhdistyivät

Kun halutaan luoda onnistuneita tuotteita ja palveluita pitää osata tehdä oikeita asioita ja tehdä ne tehokkaasti. Prodmanin missiona on aina ollut kehittää suomalaista tuotejohtamista. Contribyte taas on tuotekehitysorganisaatioiden kehittäjä, jonka ydinosaamista on tekemisen tehostaminen ja ketteröittäminen. Prodmanin ja Contribyten yhdistyessä syntyi entistä vahvempi, kokonaisvaltaisesti digitaalista palvelu- ja tuoteliiketoimintaa kehittävä palveluntarjoaja.

Mitä yhdistyminen käytännössä tarkoittaa

Prodmanin tuotejohtamisen liiketoiminta sulautetttiin Contribyteen 1.2.2017 alkaen ja koko henkilöstö siirtyi Contribytelle. Kaikki nykyiset palvelut koulutuksista konsultointiin säilyvät tarjonnassa, mutta siirtyivät Contribyten brändin alle. Tuotepäällikkö-blogi ja linkit palveluihin löytyvät vielä myös prodman.fi-sivustolta sekä koulutusten osalta tuotejohtaminen.fi-sivuilta. Puhelinnumeromme säilyivät samoina, mutta sähköpostit on käännetty uuteen etunimi.sukunimi(at)contribyte.fi -muotoon.

Vanhojen palveluiden lisäksi tarjontaan tuli myös mm. tuotekehityksen työkalujen konsultointi ja koulutukset (mm. SAFe ja Jira) sekä tuotekehityksen metodien kehittäminen. Lisää uusista palveluista kannattaa lukea contribyte.fi-sivustolta.

Contribytestä

Contribyte Oy on vuonna 2006 perustettu ketterien ohjelmistotuotannon menetelmien, räätälöityjen kehitystyökalujen ja uusien työskentelytapojen menetelmäriippumaton konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan heidän liiketoimintakriittistä ohjelmistokehitystään. Contribyte on työntekijöidensä omistama ja toiminut perustamisvuodestaan saakka kannattavasti ja vastuullisesti.