Markku Nurmela aloitti Prodmanilla seniorikonsulttina ja osakkaana

Tällä viikolla Prodman sai mahtavan vahvistuksen tiimiinsä, kun Markku Nurmela siirtyi Prodmanin palvelukseen. Markulla ja Prodmanilla on pitkä yhteinen historia, sillä Markku on toiminut Prodmanin kumppanin Gearshiftin Groupin toimitusjohtajana ja ollut mm. luomassa yhdessä Prodmanin kanssa ”Tuotejohtaminen 2.0”, ”Ideoista Innovaatioihin” ja ”Liiketoimintamahdollisuuden arviointi”-valmennuksia.

Markku Nurmela Markku on toiminut strategia/tuotejohtamisen konsulttina ja valmentajana vuodesta 2006 ja työskennellyt erilaisissa innovaatio- ja tuotteistusprojekteissa useiden kansainvälisten teknologiayritysten, mm. Koneen, ABB:n, Fortumin, Tiedon ja F-Securen sekä lukuisten pk- ja startup-yritysten kanssa.

Markku on koulutukseltaan DI Otaniemestä ja työskennellyt aiemmin useissa ohjelmistoyrityksissä mm. johdon, myynnin, asiakasprojektien ja tuotekehityksen tehtävissä.  Markun LinkedIn-profiili täällä.

Markun myötä Prodmanin mahdollisuudet toimittaa tuotejohtamisen asiakasprojekteja paranevat ja ennen kaikkea osaaminen innovaatiotoiminnan ja strategiakonsultoinnin osalta kasvaa.

Harrilla ja minulla on yhteinen visio tuotejohtamisen tulevaisuudesta ja tuoreita ajatuksia uusista, asiakkaiden liiketoimintaa ja kehittämistä tukevista palveluista, joista voimme pian kertoa lisää”, kertoo Markku.